sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kevään muotia

Tervetuloa ensimmäistä ja ehdottomasti viimeistä kertaa Sekalaista propagandaa muotipalstan pariin.
Tänään luomme silmäyksen kevään ja kesän 2011 tyylikkäimpiin asusteisiin heille, jotka kulkevat omia teitään omin voimin.

Viileämmille keleille ja rentoon ajeluun sopii mainiosti kuvan ultraharvinainen Vegan Power huppari. Näitä on olemassa vain parikymmentä kappaletta. EO-foorumilta.
Jalassa joskus 2006 ostetut Cannondalen housut. Materiaali on äärettömän kestävää kangasta. Nämä on siis monen vuoden intensiivisestä käytöstä huolimatta täysin moitteettomassa kunnossa. Haaruksissa on erikoisvahvike, joten satulakaan ei hierrä niitä rikki. Lisäksi nämä saa katkaistua polven yläpuolelta vetoketjuilla shortseiksi. Säärissä lisäksi bondage-tyyliset kiristysremmit, niin ei mene lahkeet rattaan ja ketjun väliin. Hinta oli aika kova, yli 200 e, mutta on taatusti olleet hintansa arvoiset. Mukana tuli myös irroitettavat alushousut.
Kenkinä muutaman vuoden vanhat Shimanon MT31:t, synteettistä keinonahkaa luonnollisesti.

Ajopelinä Cannondale XS-800 cyclocrossari vuodelta 2001

Selkämyksessä tyylikäs Vegaaniurheilijoiden logo.


Vauhdikkaampaan ajeluun sopii upea Animal Liberation Racing asu. Hintaa henkselihousut + paita yhdistelmälle kertyi 123e ja kyseessä on erittäin laadukas tuote.



Ajopelinä Orbea Orca vuosimallia 2006. Kypäränä monen ammattilaistallinkin käyttämä Catlike Whisper. Hintaa oli aika poskettomasti yli 200e, mutta vakuutan tämän olevan ehdottomasti mukavin ja paras kypärä koskaan mitä päähäni olen laittanut. Ei hiosta edes pienimmillä helteilläkään.




Pohjanmaan turkistarha-alueilla tämä olisi varmasti kova sana, ainakin jos olisi haluja onnettomuuteen joutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti